Rated 5.00 out of 5
120.00 ден

Автор: ИТАЛО КАЛВИНО Издавач: ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ 88 ИСБН: 978-608-65913-6-6 Категорија: роман за деца Број на стра

Повеќе...
50.00 ден

Издавач: Издавачка дејност 88 Број на страни: 96 Димензии: 20,5х 29 цм. (А4) Корица: мека.

Повеќе...
50.00 ден

Издавач: Издавачка дејност 88 Број на страни: 96 Димензии: 20,5х29 цм. (А4) Корица: мека.

Повеќе...
Rated 5.00 out of 5
140.00 ден

Издавач: Издавачка дејност 88 ИСБН: 978-608-65913-2-8 Категорија: боенка за возрасни Број на страни: 92 Димен

Повеќе...
150.00 ден

Автор: Јордан Даниловски Издавач: Авторско издание ИСБН: 978-608-245-292-0 Категорија: поезија Број на стр

Повеќе...
Shadow

Добредојдовте на knigoteka.eu!

Широк избор на книги за илјадници теми на задоволство на сите љубители на пишаниот збор!

Продавница...

Новости

Уште еден роман за деца од италијанскиот писател Итало Калвино

0 Comment

Наскоро, во издание на Издавачка дејност 88, уште еден роман за деца од италијански

Струшки вечери на поезијата 2018

0 Comment

На 22 август (среда) започнуваат 57. по ред Струшки вечери на поезијата. Во рамките на

Богата програма на „10 дена Крушевска Република“

0 Comment

Со подигнувањето на знамето на Крушевската Република и со традиционалните свечен

„Дизни“ презема дел од „Фокс“ за 71,3 милијарди долари

0 Comment

Акционерите на компанијата „Фокс“ („Twenty-First Century Fox“) ја одобрија продажбата на д